Cotton

Jaa tämä...
FaceBook  Twitter

kassa
Tämän hetken himotuimmat muotibrändit löytyvät vaivattomasti Tampereelta. Cotton tuo huippumuodin maailmalta suoraan tamperelaisten ”olohuoneeseen”.

Cotton on lifestyle-liike muotia ja laatua rakastaville naisille, jotka haluavat satsata yksilölliseen tyyliin ja trendikkäisiin huippumerkkeihin.

Cotton on enemmän kuin vaateliike. Cotton on tyylikkäästi sisustettu kohtauspaikka muodista kiinnostuneille naisille.  Olet tervetullut hakemaan inspiraatiota pukeutumiseen ja tekemään upeita ainutlaatuisia löytöjä.

Vaatteiden, asusteiden ja kenkien lisäksi meiltä löydät myös sisustustuotteita sekä Kalaharin luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita.

Cotton on yli 20 vuotta vaatealalla toimineen Eeva Kakon unelma. Ahola tuntee suomalaisen naisen tyylin ja tarpeet työskenneltyään muun muassa IC-Companylla sen tunnetuimpien merkkien parissa sekä viimeksi Marimekolla. Haave omasta liikkeestä kypsyi Yhdysvalloissa vietettyjen vuosien aikana – ja Amerikan-tuliaisia ovatkin tärkeimmät Cottonin vaatemerkit.

Vasta kun löysin merkit, joita itse rakastan, olin valmis avaamaan oman liikkeen. Huippubrändit eivät enää nykyisin ole saavuttamatonta luksusta. Naiset ovat jo hyvin merkki- ja laatutietoisia ja haluavat satsata merkityksellisiin ja kestäviin tuotteisiin.  Eeva Kakko sanoo.

kalahari